Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Коляска для двойни 2в1 Verdi Twin 01

В наявності
Артикул: 2000000002965
17 350 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Виберіть колір
Замовлення в 1 клік
Відгуки 4
Діма, дякую Вам за те, що допогти з вибором коляска. Дякую за Вашу доброту, хай Бог береже Вас .
Відповісти
Коляска полностью соответствует своей цене! Я в нее влюбилась практически с первого взгляда, и осталась довольна пока пользовалась больше года. Очень удобная, проезжает по любому бездорожью) Большие надувные колеса. Зимой проходимость - супер.

Відповісти
Довго вибирали коляску для двійні 2 в 1 по низькій ціні. точно такі ж аналоги інших брендів чомусь набагато дорожчі. в цій моделі дуже велика комплектація та вона доволі м'ягка, тобто хороші пружини на задніх колесах. Єдине, що не дуже зручні внутрішні адаптери для зняття люльок, але це у всіх таких колясках так, тому цю модель однозначно рекомендую!!
Відповісти
Искали коляску для двойни, остановили выбор на модели от Верди. Несмотря на ее большие габариты она не очень тяжелая, но достаточно маневренная. Деткам в ней удобно спать. А большая цветовая гамма позволила подобрать вариант, подходящий для девочки и мальчика.
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Модель Twin

—  БЕЗКОШТОВНА доставка «Новою поштою» по Україні —

- Готівкою при отриманні.

- Банківською карткою через privat24 або WayForPay

- Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Опис

Основні характеристики коляски для двійні Verdi Twin:

Прогулянкові модулі:

• від півроку до трьох років;
  • спинка: регульована чотири положення;
  • регульована підніжка: чотири положення;
  • ремені з 5-ю точками фіксації;
  • теплі захисні накидки.
  • можливість реверсивного кріплення.

Люльки:

• з народження і до шести-восьми місяців;
  • стінки з еко пластику;
  • тверде вентильований дно;
  • регульований підголівник;
  • міцний капюшон;
  • дугоподібна ручка;
  • накидка з теплим коміром;
  • знімна бавовняна обшивка;
  • можливість використання в якості колиски.

Коляска для двойни 2 в 1 Verdi Twin 10 оранж-графит (верди твин) Бесплатная  доставка: продажа, цена в Киеве. коляски детские от "Интернет магазин  "Везунчик"" - 852938514

Ручка:

• регульована по висоті ручка, вкрита еко шкірою.

Колеса коляски:

• чотири надувних шини;
  • пружинна амортизація;
  • передні поворотні;
  • гальмо на задніх у вигляді педалі;
  • діаметр: 19/28 см.

Шасі:

• алюмінієві;
  • механізм складання книжка;
  • багажник з тканини;
  • ширина бази: 94 см;
  • вага: 20 кг.

Комплектація коляски 2 в 1 Верді Твін: Шасі, 2 сидіння, 2 люльки, 2 накидки, 2 сповивальних матраца, 2 сумки.

Підібрати зручну і недорогу коляску для двійні завдання не з простих. Продуману модель Verdi Twin пропонує польський бренд. Продумана конструкція і привабливий зовнішній вигляд зробили її популярною, а коляска Верді відгуки отримала тільки позитивні.

Шасі
Міцна рама виконується з алюмінію, щоб зробити виріб максимально міцним і легким. Внизу є великий кошик для продуктів, здатна вмістити всі необхідні речі і покупки. Ширина шасі - 93 см, при цьому розмір кожної люльки оптимальний і діти будуть відчувати себе комфортно під час прогулянки.

Люлька
Люльки розташовуються паралельно один до одного, що дозволяє мамі спостерігати за дітьми під час прогулянки. Усередині колисок розташовується м'який матрац, на якому дитині буде зручно спати протягом всієї прогулянки. Великий капюшон виконаний з вологовідштовхувальним тканини, він здатний захистити як від пориву вітру, так і від сонячних променів.

Прогулянковий блок
На коляску встановлюється два незалежних прогулянкових модуля. Кожне крісло оснащується бампером і п'ятиточковими ременями, завдяки яким їзда на коляски буде безпечна. Наявність в комплекті чохла для ніжок не дасть діткам замерзнути в холодну погоду.

Купити Verdi Twin в Україні
Коляска для двійні Verdi Twin зарекомендувала себе на ринку. На неї найдоступніша ціна в офіційного представника - магазину verdi.com.ua, а доставка безкоштовно виконується в усі міста країни: Харків, Одеса, Львів, Полтава, Київ, Дніпро, Чернігів, Чернівці та ін.