Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Коляска 3в1 Verdi Futuro 06 White Diamond

Очікується
Артикул: Futuro 3в1 06
22 240 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Виберіть колір
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Відгуки 6
Сегодня получили коляску. Мы очень довольны. Большая и удобная для малышки, эргономичная, компактная в машине. Отдельное большое Спасибо менеджеру за консультацию!!!
Відповісти
Подскажите пожалуйста , как на практике сама люлька летом? Не жарко ли малышу в ней ?
Відповісти
Alona , точно не жарко, так как эко-кожей оббита только внешняя часть пластика люльки, а внутри она на 100% с хлопка + можно поставить режим проветривания, опустить капюшон вниз и снять чехол с верха люльки.
Відповісти
Каляска просто бооомба! Велика вдячність Дмитру за пораду на рахунок кольору, беж дуже розкішний, як ніжне печиво. М’ягенько їздить , до літньої версії чехол на ніжки і окрема нова шкіряна ручка, до автокрісла теж козирьок і чехол, хоча цього навіть не було на картинках та фото! Все ідеально прошито, нижня сумка теж з чорної шкіри. Люлька велика! І щоб порівняти, то дивилися на днях Анекс Е-тип, він навіть поряд не стоїть з Верді. Той випадок коли очікування і реальність переважили в кращу сторону. Раджу всім майбутнім батькам цю модель та співпрацю з Дмитром!
Відповісти
Отличная коляска! Не выгорает на солнце! Легко чистится. За полтора года не принесла нам никаких хлопот. Довольны, что взяли 3 в 1, люлька переноска очень практичная. Очень удобно снимаются и ставятся на базу все блоки, в отличии от старой коляски старшего сына.

Відповісти
Это просто сааамая крутая коляска!!)) Выбирали в Киеве в магазине среди многих колясок до 20тис., и эта оказалась просто огонь! Очень качественная мягкая эко-кожа (как нам сказали Soft эко-кожа), легкая рама которая складывается намного практичней других и что самое интересное она очень мягкая за счет шарнирного типа задних амортизаторов, она еще мягче чем те где вертикальные амортеры на раме. Ну и конечно до мелочей продуманный дизайн, как сказала мне подружка у меня instagram-ная коляска))
Ще 1 комментарий
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Модель Futuro

—  БЕЗКОШТОВНА доставка «Новою поштою» по Україні —

- Готівкою при отриманні.

- Банківською карткою через privat24 або WayForPay

- Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Гарантія від виробника 12 місяців.

Опис

Якщо ви хочете купити дитячу коляску 3в1 Premium недорого, радимо зупинити вибір на Verdi Futuro. Але, перш ніж робити покупку, ознайомтесь з докладними характеристиками кожної, щоб переконається в тому чи підходить ця коляска вашому малюкові.

Характеристики люльки Verdi Futuro 3в1:

• внутрішня довжина - 77см, зовнішня - 85см
  • внутрішня ширина - 36см, зовнішня - 42см
  • внутрішня висота борта - 18см,
  • вага - 4.5кг
  • надійна система EASY CLICK робить можливим установку колиски одним натисканням. Ця функція дуже зручна для тих, хто змушений їздити вузьким ліфтом. Тепер коляску можна легко виносити, а її збірка займе лічені секунди;
  • ручка для транспортування обшиті екошкірою і знаходиться у верхній частині коляски;
  • на дні колиски прикріплені чотири стоппера, завдяки яким люльку можна встановити на будь-якій поверхні, без шасі. До того ж вони допомагають не забруднити дно колиски;
  • дно колиска приховано зручним м'яким кокосовим матрацом, що не викликає алергії;
  • ручка для регулювання нахилу спинки розташована зовні коляски. Ви зможете піднімати або опускати спинку, не турбуючи при цьому малюка. Крім того, таким чином, ви зможете посадити дитину, яка не ще не навчився сидіти самостійно;
  • капюшон колиски оснащено невеликим віконцем з вбудованою москітною сіткою;
  • капюшон складається без додаткового шуму і легко фіксується в різних положеннях;
  • накидка на коляску легко фіксується і відпаде необхідність її постійно поправляти;
  • в комплекті ви отримуєте і чохол для ніжок;
  • внутрішня обшивка виконана з бавовни, вона приємна на дотик, не викликає подразнень і алергії, а також легко знімається для прання (можна навіть в пральній машині).

Параметри і особливості прогулянкового модуля Verdi Futuro 3в1:

• параметри прогулянкового модуля: 32х45х52х18 сантиметрів. Це ширина / висота / глибина / довжина сидіння відповідно. У розкладеному стані довжина становить 88 сантиметрів;
  • вага прогулянкового модуля - 4кг.
  • прогулянковий модуль можна встановити в двох напрямки, по ходу коляски і проти нього;
  • він обладнаний капюшоном і теплим чохлом для ніжок дитини;
  • в капюшоні присутнє спеціальне віконце для вентиляції з вбудованою москітною сіткою;
  • крісло прогулянкового блоку дуже зручне завдяки м'яким вкладишам. Ремені безпеки, з п'ятьма точками фіксації надійно утримують вашого малюка, при цьому не сковуючи його рухів;
  • спинку можна зафіксувати в одному з чотирьох положень, від повністю сидячого, до повністю лежачого. Таким чином, ви можете довго гуляти з дитиною на свіжому повітрі, а завдяки регульованій підніжці ніжки дитини не затечуть;
  • крісло вельми просторе, і навіть в зимовому одягнений дитина буде відчувати себе в ньому вільно;

Характеристики рами Verdi Futuro Premium:

• параметри складеного шасі: 59 × 65 × 30 см (Ш / Д / В).
  • вага - 9.5кг
  • передні поворотні колеса дають можливість повернути коляску на місці, а також, якщо виникне потреба, легко фіксуються, завдяки чому ви без проблем проїдете по піску або снігу;
  • діаметр коліс складає 24 і 30 сантиметрів (передні і задні);
  • рама зроблена з надійного і легкого алюмінію. Вона дуже компактна і поміститься в будь-якому багажнику навіть без зняття коліс;
  • завдяки продуманій амортизації ви можете їхати по будь-якій дорозі, а ваш малюк не відчує дискомфорту;
  • рама оснащена захистом від випадкового складання;
  • ручка підлаштовується під зріст будь-якої людини і декорована екошкірою;
  • завдяки механізму гальмування ви можете загальмувати і зафіксувати коляску на будь-якій ділянці дороги;
  • внизу шасі передбачена корзина для покупок, яка виконана з екошкіри і надійно закривається;

Розглянемо комплектацію і інші особливості коляски Верді Футуро Преміум 3в1:

• стильна люлька оснащена заокругленим дном. Вона виконана з міцного пластику і оформлена з використанням екошкіри;
  • разом з люлькою ви отримаєте м'який двосторонній кокосовий матрац;
  • прогулянковий модуль, з регульованою спинкою, також обшитий екошкірою. Разом з ним ви отримуєте капюшон і чохол для ніжок малюка;
  • люлька- переноска, яку можна встановлювати на раму або в машину як автокрісло
  • велика і модна сумка-рюкзак, при необхідності кріпиться на ручку коляски, а решту часу її можна носити за спиною;
  • знімна підставка для пляшечки кріпиться до внутрішньої сторони шасі, тим самим не перешкоджаючи проїжджати в вузькі двері;
  • місткий кошик для речей і покупок також зроблений з екошкіри. Вона надійно закривається і встановлюється біля основи шасі;
  • надійна і легка рама, виготовлена ​​з алюмінію, обладнана 4-ма гелієвими колеса з великим діаметром. Вони не вимагають накачування і з легкістю витримують високі і низькі температури. Передні колеса, до того ж, поворотні;
  • ширина шасі не значна і складає всього 60 сантиметрів;
  • вага коляски, разом з встановленим на ній модулі, становить менше 15 кілограм;
  • висота коляски становить 115 сантиметрів;

Купити Verdi Futuro в Україні
Представник преміум-сегмента - коляска 3в1 Verdi Futuro, купити яку можна в офіційного представника на сайті verdi.com.ua. Вона з'явилася на ринку нещодавно, але відразу отримала від батьків тільки позитивний відгуки. Сподобалася коляска Verdi Futuro, ціна на неї найнижча в Україні у офіційних представників бренду - інтернет-магазину verdi.com.ua. Замовити в каталозі сайту можна з безкоштовною доставкою в Київ, Харків, Луцьк, Одесу, Дніпро, Львів, Вінницю та інше місто.