Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Коляски 2в1

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

У кожній родині, де чекають поповнення, найголовнішою покупкою звичайно ж коляска. Це дитячий транспорт, який використовується від народження і до трьох років. При чому в перші місяці життя йому потрібна люлька, в якій він зможе з комфортом спати на свіжому повітрі. З 6 місяців малюк починає самостійно сидіти і активно вивчати навколишній світ, а тому йому потрібна модель в якій зручно все розглядати і вивчати навколо. Тобто батькам потрібно купити дві коляски в перший рік дитини? На ділі все простіше, адже є коляска 2 в 1 Verdi, яка заощадити ваші гроші і час.

Ключові особливості
Коляска 2 в 1 - це можливість купити за доступні гроші транспорт для дитини відразу на три роки. Кожна модель Verdi відрізняється зручністю використання, а батько самостійно без сторонньої допомоги зможе замінити люльку на прогулянковий блок. Відмінні їх особливості такі:

• Два окремі блоки, що встановлюються на шасі по ходу або проти руху.
  • Коляски-трансформери, в яких немає додаткових блоків, а люлька трансформується в прогулянкову коляску.
  • Перекидається ручка, яку можна встановити обличчям до дитини або за спиною.
  • Рама при необхідності компактно складається і її зручно зберігати на балконі або перевозити в багажнику легкового авто.

Комплектація
Зробити використання коляски зручним, а прогулянки комфортними в будь-яку погоду дозволяють додаткові аксесуари, які йдуть в комплекті з кожною моделлю.
Москітна сітка. Розміщуватися може на прогулянковий блок або люльку, і дозволяє захистити дитину в теплу пору року від настирливих комах.
Дощовик. Непромокальний дощовик на візку допоможе не промокнути навіть в саму негоду.
Сумка для мами. Компактна сумка кріпитися на раму коляски, а тому руки під час прогулянки будуть вільними.
Продуктова корзина. Внизу на рамі закріплюється містка корзина на блискавці, в якій можна перевозити покупки і інші речі.
Чохол на люльку і на прогулянковий блок. Необхідні, щоб захистити дитину від опадів і поривів вітру в холодні дні.

Переваги продукції Verdi
Бренд уже давно зарекомендував себе на ринку, а тому отримав заслужені відгуки молодих батьків. Основних їх перевагою є універсальність, адже вони можуть використовуватися від самого народження. Великі колеса роблять коляску маневреної, вона без праці їздить по будь-якій дорозі. У виробництві застосовуються тільки якісні матеріали, безпечні для малюка. Ще один плюс - ціна, яка нижче ніж на аналогічну продукцію інших виробників. Замовити коляску Verdi можна на нашому спеціалізованому сайті. Ми здійснюємо оперативну доставку по всій містах України: Одеса, Дніпро, Київ, Луцьк, Харків, Львів, Полтава, Кременчук, Чернівці, Чернігів та ін.