Польський бренд Verdi займається виробництвом колясок понад чверть століття. За час свого існування компанії, вона завоювала визнання у батьків з багатьох країн. Власний багаторічний досвід і сучасні технології виробництва дозволили Верді випустити модельний ряд колясок, серед яких кожна відрізняється продуманій конструкції, завдяки чому всі прогулянки стають комфортними для мами і малюка. Саме тому кожна модель отримала позитивні відгуки від молодих батьків.

Перевага продукції Verdi

Виробник прагнув створити для вас якісний продукт, саме тому бренд Верді отримав сьогодні таку високу популярність, при цьому і ціна на всі товари приваблює своєю доступністю. Варто відзначити, що будь-яка коляска Verdi 2 в 1, купити яку ви можете на нашому офіційному сайті verdi.com.ua, має такі переваги:
 Продумана конструкція і система амортизації, що забезпечує плавний хід при їзді навіть по поганій дорозі.
М'який і міцний матеріал, який використовується для оббивки і чохлів люльки.
Сучасний зовнішній вигляд, розроблений відповідно до модними тенденціями.
Функціональність вироби, за рахунок чого кожна модель стала практичною і комфортною в використанні для батьків і малюка.

Комплектація колясок

В асортименті виробника представлені моделі 3 в 1 і 2 в 1, їх відмінність в тому, що в перших крім прогулянкового блоку і люльки передбачається автокрісло 0 і адаптери для його установки на шасі. У кожній моделі передбачені наступні елементи:

• рама;
  • 4 колеса;
  • сумка для речей і корзина для продуктів;
  • люлька і прогулянковий блок;
  • тепла накидка на ніжки для люльки і крісла;
  • дощовик і москітна сітка.

Коляска Verdi 3 в 1 дозволяє економити і вигідно придбати автолюльку, призначену для транспортування дитини на малюки. Використовувати крісло можна до досягнення дитиною 12-місячного віку. Для виготовлення всіх елементів коляски є використання тільки високоякісних матеріалів і комплектуючих. За рахунок цього дається гарантія на збірку і зручність у використанні, а в багатьох країнах виробник відкрив сервісні центри по обслуговуванню колясок.
Багатий асортимент, дає можливість кожному бажаючому підібрати коляску в відповідності зі своїми вимогами. Ціна на моделі різниться, є як більш бюджетні варіанти, так і моделі преміум-сегмента. При чому кожна з них відрізняється високою якістю і повною безпекою для дитини.